Restylane - Skönhetsvård i Göteborg

Restylane

Restylane är en serie skönhetsprodukter som används för att släta ut rynkor, forma läppar och framhäva konturer. Det finns också en variant som förbättrar spänst och ton i huden. Restylane består av hyaluronsyra, ett ämne som finns naturligt i kroppen. Restylane är säkert och är en av världens mest använda s.k. filler. Restylane har funnits i mer än 10 år och mer än 10 miljoner behandlingar världen över har gjorts med Restylane.

Varför behövs Restylane?

Huden förändras i takt med att vi åldras. Ett av de viktigaste ämnena i huden är hyaluronsyra som binder vatten och därmed hjälper till att fukta huden inifrån och att skapa fyllighet och struktur. När vi blir äldre försämras kvaliteten på hyaluronsyran och kollagen och elastinfibrer bryts ner. Allt det här gör att huden blir torrare, spänsten börjar försvinna och det är då ålderstecken som linjer och rynkor börjar synas.

Restylane, som liknar kroppens egen hyaluronsyra, kan injiceras och därmed tillföra ny fräsch hyaluronsyra så att de ålderstecken man inte vill behålla - mildras eller slätas ut.

Vad kan Restylane göra för mig?

Restylane

Restylane finns i flera varianter som på olika sätt kan framhäva eller förbättra ditt utseende. Oavsett om du vill föryngra din hud, släta ut rynkor, återge förlorad volym i ansiktet, markera konturer eller definiera läpparna så finns det en Restylane för dig.

Släta ut linjer

Linjer och rynkor kan ge ditt ansikte karaktär och personlighet. Men alla linjer kanske man inte vill behålla och då kan Restylane enkelt, snabbt och säkert användas för att släta ut linjerna - med ett naturligt resultat, så att du fortfarande har kvar ditt eget utseende.

För fylligare läppar

Läpparna är ansiktets fokus och vi uppmärksammar dem ofta extra mycket. Restylane Lipp är speciellt framtagen för att på ett naturligt sätt skapa fylligare läppar, mer definierade läppkonturer eller en mer mar-kerad amorbåge.

För ansiktskonturering och volym

Med åren förlorar vi rundheten i våra ansiktsdrag. På ett snabbt och enkelt sätt kan Restylane återskapa förlorad volym i de områden där det märks mest. Du kan också få en tydligare definierad haka eller mer markerade kindben med hjälp av Restylane.

Läs mer om vad Restylane kan göra för dig på www.restylane.se

Behövs bedövning?

Eftersom alla upplever smärta olika finns det varianter av Restylane utan och med inbyggd bedövning vilket kan kännas tryggt. En bedövningskräm eller en s.k. nervblockad (som den hos tandläkaren) kan också vara bra alternativ för att göra din behandling så behaglig som möjligt.

Hur länge syns effekten med Restylane?

Resultatet av en enda behandling syns omedelbart och kan vara i upp till ett år. Med en återbehandling inom 9 månader efter din första behandling, kan den synliga effekten med Restylane hålla i sig upp till 18 månader. Efter en läppbehandling kan en återbehandling behövas efter 6 månader.

Hur kommer jag att se ut direkt efter behandlingen?

Eftersom behandlingen är snabb och inte något kirurgiskt ingrepp kan du utan större besvär återgå till ditt normala liv direkt efter en behandling men räkna ändå med att du kan få några reaktioner som är relaterade till injektionen. Det är vanligt att man blir röd, svullen, öm eller får klåda i området som behandlats. De här reaktionerna försvinner vanligen av sig själva inom en eller två dagar. Efter en läppbehandling kan du vara svullen något längre. Andra reaktioner kan i sällsynta fall vara i upp till två veckor. Du bör alltid diskutera dina tidigare eventuella behandlingar och sjukdomar med din behandlare i samband med råd¬givningen före behandlingen. Din behandlare kan också ge mer information om eventuella reaktioner.

Alla våra injektionsbehandlingar utförs av vår ansvariga specialistläkare.