LPG (bindvävsmassage/cellulitbehandling) - Skönhetsvård i Göteborg

Vi kan nu stolt säga att vi har den absolut senaste maskinen och är först i Göteborg med att använda LGP Alliance maskinen hos oss på Medical Beauty Clinic. Den nya maskinen är en stor förbättring av den äldre maskinen och har många nya funktioner vilket gör den till marknadens mest effektiva maskin.

I mer än 20 år har LPG Systems forskat och utvecklat professionella och icke-invasiv teknik som kallas endermologie, för skönhet, välbefinnande, hälsa och idrott.

Formar kroppen utan kirurgi

LPG-Endermologie behandling är behaglig och avlägsnar utan kirurgiska ingrepp celluliter och besvärande fettdepåer från mage, stjärtpartiet och lår. Vid LPG -behandlingen ökar blodcirkulationen och på så vis ökar även fettförbränningen. Din huds elasticitet och spänst ökar och blir därmed fastare och slätare. Med hjälp av LPG - behandlingen avlägsnas slaggprodukter snabbare via kroppens lymfdränering. LPG är ett utmärkt komplement till fettsugning då tiden för tillfrisknade efter operationen minskar.

Vad är celluliter och varför får man det?

Nästan alla kvinnor och många män utvecklar celluliter runt stjärten, benen och magen. Eftersom kvinnor har mer underhudsfett än män är det därför oftast ett kvinnligt fenomen. Kvinnor kan redan i tonåren få celluliter när hormonerna sätter igång.

Vi utvecklar individuellt ett visst antal fettceller upp till det att vi når 20 års åldern. Ca 10 % av våra fettceller bryts ned och byggs upp under hela vår levnadstid. Antal fettceller är alltid konstant och det beror på att nedbrytning och uppbyggnad balanserar varandra. Enligt nya rön så är omsättningstiden mycket högre hos personer med övervikt och att bantning inte påverkar det förloppet. Våra nybildade fettceller behöver snabbt fyllas på igen och det kan vara en anledning till att det är så svårt att hålla vikten. När vi får i oss mer energi än vad vi gör oss av med så ökar fettcellerna i omfång. När fettcellerna väl är stora så börjar de att trycka på blodkärlen som i sin tur försvagas och blodcirkulationen minskar. Tack vare att blodcirkulationen minskar försvagas även bindvävskomponenterna kollagen och elastinfibrer och huden förlorar sin spänst och stramhet. Vi samlar vi på oss vätska som blir uppsamlingsdepåer för toxiner och slaggprodukter. Den vätskan orkar inte lymfkärlen transportera vidare ut ur kroppen. Vätskeansamlingarna tillsammans med de uppsvällda fettcellerna i bindväven bildar gropar i huden som kallas celluliter och vi får apelsinhud.

Endermologie

Är en etablerad och väl beprövad teknik som är ett resultat av fransk forskning. Idag används tekniken på bred front internationellt. Man räknar med att cirka 100 000 personer i USA och Europa dagligen behandlas med maskiner från LPG Systems. Den är CE-märkt och FDA- (food and drug administration) godkänd.

Priser

Se Bokadirekt för nuvarande priser.