Hårborttagning i Göteborg

Har du tröttnat på att ständigt behöva raka och vaxa dig? Vill du bli av med din oönskade hårväxt för alltid?

Med Powerlite IPL blir du av med din oönskade hårväxt på hela kroppen. Vad sägs om hårfri armhåla, bikinilinje, ben, rygg och ansikte?

Powerlite IPL är en revolution vad gäller hårborttagning och erbjuder permanent hårreducering. Powerlite tar bort hår i växande fas och innebär varken smärta, tidskrävande behandlingar eller risker för huden. Powerlite har genomgått produktutveckling, tester, forskning och uppföljning, allt i nära samarbete med hudterapeuter och läkare.

Powerlite bygger på intensivt pulserande ljus. Det oskadliga, långvågiga röda ljuset absorberas av pigmentet (melaninet) i hårstrå och hårsäck och omvandlas till värme. Vid 70°C förstörs proteinet i de hårceller och hårsäckar som befinner sig i den aktiva fasen av växtcykeln. Därmed kan inget nytt hår bildas.

Resultatet? Aldrig mer rakning och vaxning. Härligt hårfri.

De flesta hår- och hudtyper går att behandla, men generellt sett gäller att ju mörkare hår och ljusare hy, desto snabbare och bättre resultat. Powerlite har inga begränsningar vad gäller behandlingsområde, utan fungerar lika bra i ansiktet som på kroppen.

Låt din hud vila från solning utomhus eller i solarium en månad före och en vecka efter behandling samt använd alltid solskyddsfaktor. Mellan behandlingarna kan håret tas bort som vanligt. Undvik dock vaxning och pincettplockning.

"Efter 4 behandlingar har jag blivit av med nästan allt hår på underbenen. Jag är väldigt nöjd. Jag har därför börjat behandla bikini och armhålor. Jag har även tipsat mina väninnor att göra behandlingen. Resultatet var mycket bättre än mina förväntningar".

"Jag har gjort hårborttagning i armhålorna. Efter 5 behandlingar är jag nöjd med resultatet. Det är skönt att slippa att raka sig".

Powerlite
Överläpp1000 kr
Haka1200 kr
Överläpp & Haka1600 kr
Bikinilinje eller Axill1600 kr
Underben3500 kr
Baksida lår2000 kr
Lår inkl. bikini4000 kr
Helben inkl. bikini7200 kr
Rygg4400 kr
Axlar/Skuldror2000 kr
Bröst2800 kr
Magsträng1200 kr
Nacke/Hårfäste1000 kr
Över eller Underarm1700 kr
Hel Arm3200 kr
Händer eller Fötter1300 kr